Peraturan Penting Pemasaran Internet yang Berjaya

Internet

Tujuan utama strategi pemasaran Internet adalah untuk menarik minat sesiapa sahaja yang berminat dengan apa yang ditawarkan laman web, halaman penjualan, blog atau forum anda. Ini terutama berkaitan dengan maklumat, perkhidmatan, atau produk (milik anda, produk gabungan atau kedua-duanya), dan lebih disukai adalah gabungan ketiga-tiganya. Ini adalah matlamat utama anda dalam menarik lalu lintas yang disasarkan.

Matlamat kedua anda adalah untuk menukar trafik mega888 ini menjadi membuat pembelian. Walaupun ini kelihatan jelas, terlalu banyak orang menyimpang dari tujuan pemasaran mereka.

Jadikan ini sebagai mantera anda sebagai pengusaha pemasaran rumah dalam talian.

Trafik% 2B Penukaran yang disasarkan = Jualan

Sekiranya anda selalu menjadikan formula sederhana ini sebagai fokus anda, anda akan dapat memberi tumpuan lebih khusus pada usaha pemasaran internet dalam talian anda. Hasil daripada fokus ini, anda dapat mencapai matlamat anda untuk menarik lalu lintas yang disasarkan ke perniagaan dalam talian anda. Lebih penting lagi, lalu lintas yang difokuskan ini akan menghasilkan lebih banyak penukaran dan penjualan.

Terdapat 7 peraturan penting yang bukan sahaja pemasar afiliasi internet tetapi semua bentuk pemasaran dalam talian yang lain. Sekiranya anda mengikuti peraturan ini dengan teliti, anda tidak hanya membuang banyak masa tetapi juga membuang-buang wang untuk menipu, terutamanya jika anda baru menggunakan permainan perniagaan rumah internet.

Di sini mereka. Ikutilah mereka dengan bijak.

1. Pemasaran Melibatkan Tahap Bahaya Khusus

Pemasaran internet perkhidmatan anda, produk anda, atau produk gabungan anda melibatkan mencuba strategi pemasaran yang terdiri dari sesuatu yang baru saja keluar di pasaran atau meniru strategi dalam talian yang ada. Sederhananya, anda harus bersiap sedia bahwa selalu ada kemungkinan strategi yang anda gunakan tidak berjalan dengan baik atau tidak berfungsi sama sekali. Ia berlaku kepada semua orang.

Ya, sepertinya strategi pemasaran internet yang kita gunakan tidak berbeza dengan mencuba nasib di kasino.

Namun, ada banyak yang dapat kita lakukan untuk meminimumkan risiko, terutama jika kita bersedia melakukan apa saja untuk menjadikan risiko menjadi keuntungan kita. Kita perlu mengetahui dan menerapkan beberapa prinsip asas yang diperlukan terutama untuk pemasaran internet. Kemahiran asas ini memerlukan belajar bagaimana pembayaran per klik berfungsi, menulis iklan yang hebat kerana kami meluangkan masa untuk meneliti kata kunci dengan betul, dan dengan mengenal pasti dengan jelas apa yang sebenarnya dicari oleh pemasar sasaran kami ketika mereka mencari, dan di mana mereka mencari. .

2. Jangan sampai ke Kaki Kempen Anda terlebih dahulu.

Uji perairan pemasaran kempen pengiklanan dalam talian anda dengan mulai kecil. Ini mengurangkan pengeluaran modal anda dan menjimatkan banyak masa anda membuang masa pada rancangan pemasaran internet yang tidak berfungsi. Dan, jika ujian anda menunjukkan hasil yang berjaya, anda dapat dengan cepat membina kempen anda dan menjana wang melalui penjualan yang dihasilkan. Inilah cara anda boleh berjaya.

3. Ketekalan Penting

Anda tidak boleh berjaya jika anda menerapkan diri anda dengan betul dan awal. Mereka yang berjaya membuat titik untuk mencapai sesuatu setiap hari. Mereka tidak berhenti untuk berehat atau bersantai. Mereka terus mengubah strategi pemasaran yang ada, membangun strategi yang menjanjikan atau mencuba yang baru. Ini benar-benar perbezaan antara kejayaan dan kegagalan.

Rancangan jangka pendek anda harus merangkumi tekad anda untuk mencapai sekurang-kurangnya 5 perkara atau matlamat yang perlu diselesaikan pada keesokan harinya. Ini boleh mencuba menambah yang baru, menulis artikel, menyumbang pada satu lagi forum atau blog, atau membuat pautan misalnya. Bayangkan bola salji ditolak ke bukit dengan lembut.

Dengan menuliskan tujuan-tujuan ini sehari sebelumnya, minda anda secara tidak sedar akan mengerjakannya juga sehingga anda akan cenderung lebih kreatif ketika melakukan tugas yang anda tetapkan sehari sebelumnya. Ini adalah proses yang sangat kuat. Cubalah lakukan ini, satu persatu, sehingga menjadi kebiasaan harian.

4. Perhatikan Wang Anda.

Luangkan masa anda untuk menentukan apa yang anda mahu habiskan setiap bulan. Pastikan perbelanjaan anda tetap kecil semasa anda belajar dan berkembang. Tanyakan pada diri anda adakah perbelanjaan memenuhi matlamat anda untuk perbelanjaan tunai.

Beli apa yang anda mampu, dan jangan beli apa-apa yang kelihatan terlalu bagus untuk menjadi kenyataan. Tidak kira berapa banyak gimik pemasaran internet, teliti setiap produk yang anda fikirkan beli dengan berhati-hati. Sentiasa periksa dasar pembayaran balik.

5. Gunakan Beberapa Strategi Pemasaran Dalam Talian.

Kemungkinan di mana anda sekarang dapat mengiklankan produk atau perkhidmatan pemasaran gabungan anda merangkumi banyak sumber dan tempat yang mungkin untuk mendorong lalu lintas, penukaran dan penjualan. Laman web seperti Facebook, Squidoo, Digg It, dan tempat-tempat seperti Ad Sense, PPC, laman artikel, blog dan forum, buletin, pemasaran e-mel adalah beberapa strategi pemasaran internet yang paling asas yang tersedia.

Gunakan sebanyak mungkin tempat pemasaran internet dalam talian ini untuk meningkatkan peluang anda untuk berjaya. Sebilangan daripadanya akan berfungsi dengan baik untuk anda dan ada juga yang tidak. Terserah kepada anda dan usaha anda untuk mencari yang berfungsi dan yang tidak. Hanya memerlukan satu kempen pemasaran yang berjaya untuk membuat penjualan tersebut!

6. Jadilah Penyusun Iklan yang Berkesan.

Sekiranya anda seorang pemasar internet, maka setiap iklan yang anda tulis, sama ada Iklan Bayar Per Klik 2 baris, catatan blog, atau e-buku, semuanya berkaitan dengan kemahiran menulis yang baik dan berkesan. Anda harus meluangkan masa untuk mempelajari kemahiran ini dengan betul. Terdapat banyak maklumat yang tersedia, tetapi perlu diingat bahawa itu adalah kemahiran penting untuk dikuasai.

Jelas, aspek yang paling penting dalam kemahiran ini adalah belajar bagaimana menulis kata kunci yang kuat dan berkesan, menjadi tajuk utama untuk mendorong pelanggan yang disasarkan untuk mengklik ke laman web anda. Sekiranya anda tidak segera menarik minat pelawat, anda akan kehilangan banyak masa.

7. Sentiasa Jejak Kempen Pemasaran Internet Anda.

Sudah tentu yang paling berjaya akan sia-sia jika anda mendapati bahawa anda berjaya dengan satu atau lebih kempen tetapi tidak tahu kempen mana yang anda gunakan berjaya. Pemasar afiliasi atau penyedia perkhidmatan yang berjaya mesti dapat mengesan apa yang berlaku dengan setiap kempen pemasaran untuk mengetahui hasilnya.

Sekiranya seseorang tidak berfungsi dengan baik, anda boleh menyemak semula strategi dalam talian anda untuk mengetahui melalui percubaan dan kesilapan apa yang akan mendorong pengunjung ke perniagaan rumah, laman web, atau halaman anda. Sebilangan besar sistem penjejakan ini bebas untuk diuji sebagai ciri banyak syarikat pengiklanan

Ada satu strategi tertentu yang berjaya disebut split testing. Ia juga dapat dilakukan secara percuma, dan merupakan teknik pemasaran yang sangat menguntungkan. Pengujian pada dasarnya berasingan memerlukan sedikit perubahan pada tajuk, kata iklan atau halaman arahan anda, dan dengan mengujinya dengan versi salinan iklan yang sedang anda gunakan. Cawangan sederhana dapat menghasilkan keuntungan yang besar.

Pelajaran penting dengan segala jenis pemasaran internet adalah proaktif, menulis dengan baik, menyimpannya kecil dan mengujinya melalui menjejaki kempen iklan dalam talian. Hanya mereka yang ragu-ragu atau tidak melakukan apa-apa yang akan gagal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.